Pages

Franck Ribery when he was small

''Franc Ribery,,ne nje aksident trafiku i vdiqen prinderit dhe vellai i tij, ndersa ky mori lendime te renda ne fyryre, kur e pyeten perse nuk operohesh. Ai tha: Ka qene caktimi i Allahut, ndersa shenjat ne fytyren time me perkujtojne per fuqine e Allahut.